MalkaEvents - Exkluzív Rendezvény & Esküvő Design
Az oldal töltődik...

Kérésre részt veszünk az esküvÅ‘n is, a háttérbÅ‘l segítve és koordinálva a Nagy Nap valamennyi teendÅ‘jét. Felügyeljük, hogy minden akkor és úgy történjen, ahogyan terveztük, így valóban élvezhetitek és átélhetitek EsküvÅ‘tök minden szép percét.

EsküvÅ‘-Styling, Design & Dekoráció


A MalkaEvents nagy hangsúlyt fektet az esküvÅ‘k arculattervezésére, design-jára is, melynek keretében minden részletet az esemény teljes profiljához illesztünk, így téve emlékezetessé a Nagy Nap pillanatait.

Megbízóinkban közös, hogy elegánssá, elbűvölÅ‘vé és meghitté szeretnék varázsolni ünnepi alkalmaikat.

Legyen szó varázslatos „old Hollywood-i” stílusú, kifinomultan elegáns, modern-letisztult, elbűvölÅ‘en romantikus, vagy akár extrém stílusú esküvÅ‘rÅ‘l, biztosítjuk ügyfeleinknek, hogy a Jeles Nap összképe tükrözze személyiségüket, ízlésüket, elképzeléseiket. Velük szorosan együttműködve dolgozzuk ki a megálmodott Nagy Nap minden mozzanatát, kezdve a helyszín kiválasztástól a legapróbb részletek megtervezéséig.

EsküvÅ‘-styling szolgáltatásunkkal valamennyi stílusú esküvÅ‘nél elérjük, hogy álmaid megvalósuljanak.

 

Van már konkrét, vagy körülbelüli elképzelésed a Nagy Nappal kapcsolatban? Esetleg még nincs? Mi mindig örömmel segítünk, hogy együtt találjuk ki, tervezzük és teremtsük meg mindezt.